Orase

Viena vazuta de sus

Viena este o destinatie devacanta deosebita spre care multe persoane se orienteaza. Cand vine vorba despre muzica si dans, atunci capitala Austriei este locul pe care ar trebui sa-l considerati. Veti avea parte de niste panorame deosebite daca veti ajunge aici, iar orasul va va impresiona prin frumusetea sa si stilul sau arhitectural deosebit. Turnurile catedralei Sf. Stefan reprezinta un loc de atractie principal in Viena. Toate drumurile din oras duc catre aceasta catedrala foarte iubita de Vienezi. Lacasul de cult are o istorie si o dimensiune impresionanta. Daca doriti sa va bucurati de niste imagini panoramice asupra orasului Viena, aveti posibilitatea de a merge in turnurile Catedralei. Turnul din sudul Catedralei are o inaltime de 67 de metri, el fiind inaltat in 73 de ani. Odata ce ajungeti in acest turn va asteapta niste imagini deosebite panoramice asupra Vienei.

Veti vedea cele mai cunoscute strazi din Viena, Dunarea, dar si plantatiile de vita de vie de pe dealurile din apropiere. Pentru ambele turnuri va trebui sa platiti o taxa de intrare, iar pentru a ajunge in vareful turnului sudic, va trebui sa urcati 343 de trepte. Urcatul pe aceste trepte va va oferi si un joc de lumini deosebit, precum, si de umbre. Cu toate acestea, locul este destul de stramt si nu este recomandat persoanelor cu claustrofobie. Rabufnirile vantului din turn va vor impresiona. Imediat ce ati strabatut drumul, veti avea parte de o priveliste impresionanta. Veti putea vedea foarte bine acoperisul Catedralei, precum si frumusetile din Viena.

Donauturum este un alt turn foarte cunoscut din Viena, acest turn fiind ridicat in 1964, el facandu-va sa aveti parte de o priveliste spectaculoasa. La acest turn veti putea ajunge cu metroul, iar apoi va trebui sa treceti prin centrul expozitional pentru a ajunge la destinatia dorita. Parcul este linistit si va fi locul perfect pentru o plimbare inedita. Va va costa 15 euro pentru a urca in turn, iar accesul catre varful turnului se va face cu un lift. Exista chiar si un restaurant in varful acestui turn, precum si o platforma cu informatii dsespre el. Veti vedea foarte bine toata Viena stand la masa si savurand ceva ce va face placere. Roata urioasa este un alt lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere. Veti putea observa Viena de sus, iar privelistea impresioneaza. Va veti bucura de niste momente inedite la inaltime si le veti indragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *